UTBUDSDAGAR

Varje år arrangerar vi utbudsdagar med smakprov på våra produktioner för familjer, förskola, skola och Skapande skola och förskola. Då kan du, som vill beställa musikproduktioner till offentlig eller privat barn- och ungaverksamhet, få en känsla och uppfattning av de konserter och andra musikaktiviteter vi erbjuder. Vi ser våra utbudsdagar som utmärkta mötesplatser för erfarenhetsutbyten och nätverkande och välkomnar även förskolebarn, elever, lärare, musiker och andra kulturutövare och engagerade som brinner för barn och unga.

Foto: Lovisa Fey

Alla produktioner som visas dessa dagar filmas. Vill du kika på dessa efteråt eller kanske visa dina arbetskollegor så finns klippen ett par-tre veckor efter utbudsdagarna i vår spellista på Musik i Syds YouTube-kanal. Vi meddelar via Nyhetsbrev och våra sociala mediekanaler när publicering sker.

UNGAs utbudsdagar 2018

Tack alla som medverkade och kom till våra utbudsdagar i år. Så snart vi spikat datum för våra nästkommande utbudsdagar våren 2019 meddelar vi dessa här.

Andra viktiga dagar

BARNS RÄTT!

15 november på Kulturkvarteret Kristianstad

För femte året i rad arrangerar vårt Utvecklingscentrum en nationell konferensdag utifrån ett angeläget tema inom musik för barn och unga. I år är rubriken Barns rätt och dagen ska utgå från och handla om Barnkonventionen. Programmet sätts löpande under året. Anmälan öppnar till hösten.

 

MUSIKA

Ladda ner vår förskole-app MusikA - ett verktyg för dig som mer aktivt vill jobba med musik, rörelse och rytmik i förskolan.

Kompatibel med Android-plattor och telefoner, iPad, iPhone och iPod touch, version iOS 8.0 eller senare.

 

FÖLJ OSS

På Facebook och Instagram berättar vi om allt vi gör.

SE OSS

Klipp från utbudsdagar, konserter, seminarier, utvecklingsprojekt och mycket annat.

LYSSNA

Hör världens mest avslappnande låt! Sök Solisten! - Klassisk musik till 2000-talets barn eller Hur länge ska hon vara död? som vi också varit med och tagit fram.

Mejla oss på lilla_a@musika.se 
HÖR AV DIG

Vi kan bara bli bättre om vi får veta vad du och dina barn tycker och tänker om det vi gör.