Viktiga dagar

Varje år arrangerar vi dagar med smakprov på vårt utbud för familjer, förskola, skola och Skapande skola och förskola, så kallade Utbudsdagar. Här kan beställare av musik till offentlig eller privat barn- och ungaverksamhet, få en känsla av de konserter och andra musikaktiviteter vi erbjuder. 

Foto: Lovisa Fey

Vi ser våra utbudsdagar som utmärkta mötesplatser för erfarenhetsutbyten och nätverkande och välkomnar inte bara beställare, utan också förskolebarn, elever, lärare, musiker och andra kulturutövare som brinner för barn och unga.

DATUM 2019

 

 • Onsdag 6 mars, Palladium Malmö

  Utbudsdag skola & förskola 2019

  Upplev och se: regionalt subventionerade konserter för Skåne & Kronoberg höst 19 vår 20

  Anmälan öppnar i januari!

 

 • Tisdag 5 november, Kulturkvarteret Kristianstad

  Utbudsdag Skapande skola & förskola 

  Upplev och se: nya program för Skapande skola och förskola inför 2020

  Anmälan öppnar hösten 2019!

 

 • Torsdag 14 november, Kulturkvarteret Kristianstad

  Utvecklingscentrums årliga höstkonferens

  Tema forskning! Notera dagen, mer info våren 2019.

Alla produktioner som visas på våra utbudsdagar filmas. Vill du kika på dessa efteråt eller kanske visa dina förskolebarn, elever eller arbetskollegor så finns klippen ett par-tre veckor efter utbudsdagarna i vår spellista på Musik i Syds YouTube-kanal. Vi meddelar via Nyhetsbrev och våra sociala mediekanaler när publicering sker.

NÄSTA DAG

Vi inleder det nya året med att sätta allt fokus vi har på Skapande skola och förskola och fördjupar oss i några få enskilda program som vi erbjuder i Skåne och Kronoberg. Här får du som beställer eller funderar på att beställa musik inom ramen för Kulturrådets Skapande skola- eller förskole-bidrag prova på själv med professionella musiker och skräddarsy eget.

MUSIK I BARNENS VÄRLD

Workshoppa Skapande skola & förskola

Onsdag 23 januari, kl 10–15, med incheckning & frukost från 9.30