UTBUDSDAGAR

UTBUDSDAG SKOLA & SKAPANDE SKOLA

24 januari, 2018
Palladium Malmö

Sista anmälningsdag: 22 januari

Dags att anmäla sig till vår första utbudsdag 2018! Den 24 januari har vi utbudsdag för musikproduktioner gångbara inom skola, särskola och Skapande skola. Dagen är gratis och vi bjuder på frukost och fika. Lunch intas på egen hand ute på stan. Obligatorisk anmälan. Klicka på knappen och fyll i vårt anmälningsformulär. Välkommen!

UTBUDSDAG FÖRSKOLA & YNGRE BARN

7 mars, 2018
Palladium Malmö

Sista anmälningsdag: 2 mars

Här kan du nu anmäla dig till vår andra och sista utbudsdag 2018! Den 7 mars är det förskolan och de yngre barnens tur. Vilka produktioner det blir och program publicerar vi inom kort. Dagen är gratis och vi bjuder på frukost och fika. Lunch intas på egen hand ute på stan. Obligatorisk anmälan. Klicka på knappen och fyll i vårt anmälningsformulär. Välkommen!

UNGAs utbudsdagar 2018

Varje år arrangerar vi utbudsdagar med smakprov på våra produktioner för familjer, förskola, skola och Skapande skola. Då kan du som vill beställa musikproduktioner till offentlig eller privat barn- och ungaverksamhet få en känsla och uppfattning av de konserter och andra musikaktiviteter vi erbjuder. Vi ser våra utbudsdagar som utmärkta mötes- och erfarenhetsutbytesplatser och välkomnar även förskolebarn, elever, lärare, musiker och andra kulturutövare och engagerade som brinner för barn och unga.

  • 24 januari: utbudsdag skola och Skapande skola, Palladium Malmö
  • 7 mars: utbudsdag förskola och yngre barn, Palladium Malmö
Publikbild från utbudsdagen för skola och Skapande skola på Palladium 2017.
Publikbild från utbudsdagen för skola och Skapande skola på Palladium 2017.

Alla produktioner som visas dessa dagar filmas. Vill du kika på dessa efteråt eller kanske visa dina arbetskollegor så finns klippen ett par-tre veckor efter utbudsdagarna i vår spellista på Musik i Syds YouTube-kanal. Vi meddelar via Nyhetsbrev och våra sociala mediekanaler när publicering sker.

 

MUSIKA

Ladda ner vår förskole-app MusikA - ett verktyg för dig som mer aktivt vill jobba med musik, rörelse och rytmik i förskolan.

Kompatibel med Android-plattor och telefoner, iPad, iPhone och iPod touch, version iOS 8.0 eller senare.

 

FÖLJ OSS

På Facebook och Instagram berättar vi om allt vi gör.

SE OSS

Klipp från utbudsdagar, konserter, seminarier, utvecklingsprojekt och mycket annat.

LYSSNA

Hör världens mest avslappnande låt! Sök Solisten! - Klassisk musik till 2000-talets barn eller Hur länge ska hon vara död? som vi också varit med och tagit fram.

Mejla oss på lilla_a@musika.se 
HÖR AV DIG

Vi kan bara bli bättre om vi får veta vad du och dina barn tycker och tänker om det vi gör.