Lediga tjänster

Verksamhetschef UNGA Musik i Syd
100 % med placering i Kristianstad

Vi söker en erfaren verksamhetschef för UNGA Musik i Syd med stort engagemang inom kultur och musik, då vår nuvarande chef går i pension. Musik i Syds uppdrag är att bidra till livskvalitet genom att ge tillgång till professionella musikupplevelser. Vår övertygelse är att musikens kraft bidrar till att förändra världen till det bättre!

UNGA är en prioriterad del av Musik i Syd och arbetet som verksamhetschef är brett. Du ansvarar för, driver och utvecklar verksamheten med musikutbud, produktioner, projekt och UNGA Musik i Syd Utvecklingscentrum, som också ingår i avdelningen. Du leder ett kreativt och engagerat team med bl.a. flera producenter som samarbetar tätt och överskridande. Olika typer av externa samarbeten är viktiga – med musiker, arrangörer, skolor och universitet, med andra aktörer i nationella nätverk och med flera institutioner i kultur- och musiksverige. Som verksamhetschef har du personalansvar för din grupp och ekonomiansvar för avdelningen. Du är direkt underställd VD och ingår i ledningsgruppen för Musik i Syd.

Du som söker har dokumenterad och flerårig chefserfarenhet inom konstnärlig verksamhet för barn och unga. Du har också gedigen kunskap om barnkonventionen, barns rätt och vad som krävs för att möta barns olika förutsättningar och villkor i skolan, såväl som i civilsamhället. Relevant utbildning inom området är också meriterande.

Du är en positiv och förtroendegivande person med ett stort intresse för andra människor. Du arbetar kommunikativt, och är angelägen om att representera och företräda verksamheten, liksom att dela med dig av kunskaper och arbeta inkluderande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Musik i Syd erbjuder en kreativ arbetsplats, där förmågan till samarbete värderas högt. Tjänsten är placerad i Kristianstad, men har hela Region Skåne och Kronoberg som verksamhetsområde.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, som inleds med en sex månaders provanställning.
Tillträde 1 mars 2023, eller enligt överenskommelse.

Skriftlig ansökan med meritförteckning ska vara oss tillhanda senast den 21 oktober 2022
per mail till: rekrytering@musikisyd.se. Märk tjänsten ”Verksamhetschef UNGA”.

Ytterligare information
Länk till UNGA Musik i Syds hemsida

 

Kontaktpersoner

Susanne Rydén

vd

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.