Lediga tjänster

HR-ansvarig 100%, med placering i Kristianstad

Vi söker en mångsidig HR-ansvarig med några års erfarenhet och gärna med hjärta och engagemang inom kultur och musik. Musik i Syds uppdrag är att bidra till livskvalitet genom att ge tillgång till professionella musikupplevelser. Vår övertygelse är att musikens kraft bidrar till att förändra världen till det bättre!

Tjänsten omfattar alla arbetsuppgifter kring lön och personal. Du blir en del av administrationen vid vårt huvudkontor i Kristianstad och står för stöd och sakkunskap till organisationens HR-processer och personalärenden, i samråd med administrativ chef. 

Bland arbetsuppgifterna ingår löneadministration, arbetsvärdering och lönekartläggning, att ta fram underlag för olika beslut, medverka vid samverkan och förhandlingar, rehabiliteringsärenden samt frågor kring arbetsmiljö och företagshälsovård. 

Vi söker dig som har relevant högskole- eller universitetsexamen med inriktning HR/PA eller liknande, samt minst tre års erfarenhet av praktiskt personalarbete i en bred HR-roll. Du har goda kunskaper om och erfarenhet av arbete med löneadministration, men också arbetsrättsliga lagar och förordningar, arbetsgivarfrågor, kollektivavtal och facklig samverkan. IT-kompetens räknar vi med – bl.a. vana av Officepaketet och erfarenhet av något eller några HR-system.

Du är en positiv och förtroendegivande person med ett stort intresse för andra människor och har lätt för att samarbeta och bygga relationer. Som person är du även serviceinriktad och kommunikativ, och tycker att det är roligt att dela med dig av kunskaper och förklara processer.  


Tjänsten är en tillsvidareanställning, som inleds med en sex månaders provanställning.
Tillträde 1 september 2022, eller enligt överenskommelse.

Skriftlig ansökan med personligt brev och meritförteckning ska vara oss tillhanda senast den 10 juni 2022 per mail till rekrytering@musikisyd.se.

 

Kontaktpersoner

Lena Ulvskog Arvidsson

Administrativ chef / Kommunikationschef

Kommunikatör (vik.) 75% till Palladium Malmö

Vi söker en kreativ och driven kommunikatör, med hjärta och engagemang inom kultur och musik. Musik i Syds uppdrag är att bidra till livskvalitet genom att ge tillgång till professionella musikupplevelser. Vår övertygelse är att musikens kraft bidrar till att förändra världen till det bättre!

Tjänsten, som är ett vikariat året ut, är placerad vid en av våra scener, Palladium Malmö. Här arbetare du med marknadsföring av evenemang men också med att lyfta fram huset som en attraktiv mötesplats. Arbetet är brett, både strategiskt och praktiskt med fokus på planering och text: nyhetsbrev, arbete mot press och media samt marknadsföring och publikarbete genom sociala medier och webb.

På Palladium blir du del av ett kreativt team som jobbar tätt tillsammans. I teamet, som leds av en verksamhetschef, ingår ytterligare en kommunikatör, produktionskoordinator, tekniker och inspicienter. Tjänsten är en deltidstjänst på 75% och arbetstiderna är i huvudsak förlagda till dagtid, men vi kan behöva dig även en kväll eller helg i samband med evenemang!

Vi söker dig som:

  • har utbildning inom kommunikation, marknadsföring eller motsvarande
  • har erfarenhet av kommunikations- och marknadsföringsarbete, av annonsplaner och kampanjer och uppföljning av dem, t.ex. med Google Analytics.
  • har arbetat med text, är en van skribent som behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du är bra på att formulera budskap, som når fram och ger effekt, lika lätt muntligt som skriftligt.
  • hanterar sociala medier (Instagram, Facebook, Twitter etc.) med bilder och rörligt material och är intresserad av målgruppsanpassat arbete.

Som person är du ansvarsfull, prestigelös, organiserad och initiativrik. Du har lätt för att samarbeta, och gillar att jobba lika mycket operativt som strategiskt.

 

Tjänsten är ett vikariat, till den 31 december 2022. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Rekrytering sker löpande, sista dag för ansökan är 10 juni.
Ansökan med personligt brev och CV mejlas till: rekrytering@musikisyd.se

 

Ytterligare information:
Ann-Marie Ekman, verksamhetschef Palladium Malmö
Ann-Marie.Ekman@musikisyd.se

0707-28 75 25

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.