Lediga tjänster

Lediga tjänster

KOMMUNIKATÖR 100 %, med placering i Växjö

Vi söker en mångsidig och kreativ kommunikatör, med hjärta och engagemang inom kultur och musik. Musik i Syds uppdrag är att bidra till livskvalitet genom att ge tillgång till professionella musikupplevelser. Vår övertygelse är att musikens kraft bidrar till att förändra världen till det bättre!

Kommunikatörstjänsten är placerad i vårt nyinvigda hus på Nygatan 6 i Växjö. Här finns en scen och en personalgrupp med producenter, musiker, tekniker m.fl. Vår vice VD, ansvarig för Växjökontoret, blir din närmaste chef. Du arbetar tillsammans med ytterligare två kommunikatörer på plats och ingår också i en större grupp kommunikatörer, placerade inom olika verksamhetsområden vid våra kontor inom Musik i Syd. Arbetstid är till största delen dagtid, men ibland behöver du följa verksamheten även under kvällstid och helger.

Arbetsuppgifter
Arbetet är brett, både strategiskt och praktiskt, med kommunikationsplanering och rådgivning, text, grafisk produktion och uppföljning. Likaså ingår arbete mot press och media, samt publicering på sociala medier och webb. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Planera, föreslå, samordna och genomföra kommunikationsinsatser för projekt, konserter och festivaler, i samråd med bl.a. producenter.
  • Skriva och formulera texter för pressmeddelande, nyhetsbrev, webb, konsertpresentationer m.m.
  • Planera och producera material för print, webb och digitala kanaler.
  • Administrera konton för Musik i Syd-projekt på sociala medier, med stöd i Musik i Syds övergripande digitala strategier.
  • Uppdatera webb.

Vi söker dig som har…

  • relevant utbildning inom kommunikation.
  • några års erfarenhet av brett kommunikationsarbete, gärna inom kultur/musik.
  • goda kunskaper om och erfarenhet av grafisk produktion med Adobe CS.
  • god förmåga att tydliggöra budskap i tal och skrift, erfarenhet av textarbete.

Om du har arbetat med Office 365 och WordPress tidigare är det meriterande.
Körkort är ett krav.

Som person är du självgående och flexibel. Vi har många projekt och arbetsuppgifter igång parallellt, så arbetet ställer stora krav både på eget ansvar och god samarbetsförmåga!

Tjänsten är en tillsvidareanställning, som inleds med en sex månaders provanställning.
Tillträde 1 mars 2021, eller enligt överenskommelse.

Skriftlig ansökan med meritförteckning ska vara oss tillhanda senast den 29 januari 2021 per mail till rekrytering@musikisyd.se.  Ytterligare information: Kommunikationschef Lena Ulvskog Arvidsson 0709-20 58 94.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.