Ulf ”Masken” Andersson – 60´s forever

Häng med på en resa med bra tryck och sväng längs memory lane, fylld av klassiska hits av Elvis, Beatles, Lovin’ Spoonful, Cliff Richards, Fats Domino och The Animals. För att bara nämna några… Den här trion lirar låtar som i princip legat på samtliga av världens hitlistor under 50- och 60-talet! Och det är bara låtar som de allra flesta känner igen och säkert har både starka och oförglömliga minnen av.  Musiken varvas med berättelser från verkligheten, om hur det var att turnera som heltidsmusiker under just dessa två årtionden.

 

Ulf ”Masken” Andersson har ett förflutet i den egna gruppen Gonks, som lyckades (som ett av tre skånska popband) med att ta sig in på både tio-i-topp och Kvällstoppen. Han har lirat som förband åt storheter som Kinks, Procol Harum, Cream och Walker Brothers. Med sig i en trio har han keyboardisten och gitarristen Fredrik Savbrant, en tvättäkta musikant ända ut i fingerspetsarna, och basisten Per ”Padde” Almlund. med ett förflutet inom både dansband, pop- och gospelrepertoaren. Följ med tillbaka till 60-talet, och den oförglömliga musiken!

 

Kontaktpersoner

Ulrika Gudmundsson Schönberger

Projektledare Musik i vård • omsorg • hälsa

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår personuppgiftshantering. Läs mer om hur vi hanterar Cookies och personuppgifter här .