På naturvandring i sällskap av tiden

Musik i Äppelriket

event kalender ikon
6 Jul 2020, 10:00
Pris
150 kr + serv.avg
Längd
2h 0m
Ort
Kivik
Arr.
Kiviks församling, Musik i Syd, Sällskapet Pro Musica

Tillsammans med fysikern och författaren Bodil Jönsson ledsagar naturvårdsguide Anders Rosell oss i det fantastiska landskapet vid Haväng strax norr om Kivik. De pratar under vandringen om Havängs biologi, historik, och inte minst ger oss Bodil Jönsson sina tankeväckande aspekter på människans förhållningssätt till tiden. Du får på plats ta del av dessa kunniga och spännande guider, och tillsammans med dem skapa en helt nytt sätt att titta på landskapet. Symbios mellan olika delar av tillvaron helt i Musik i Äppelrikets anda: Kultur och natur, sida vid sida. 

Obs!
Begränsat antal biljetter, med hänsyn till rådande omständigheter kring Covid-19. Vi hänvisar också till FHM:s råd och rekommendationer för att undvika smittspridning.

Eftersom vandringen kommer göras i skiftande underlag (grus, sanddyn, gräs och skogsmark), rekommenderas skor som klarar av dessa underlag.

Vandringen kommer att filmas, för att sedan lanseras och sändas på Musik i Syd Channel. Genom biljettköpet, godkänner du eventuell medverkan i bild i filmen.  www.musikisydchannel.se

Musik i Äppelriket 2020 arrangeras av Musik i Syd, Sällskapet Pro Musica, Kiviks församling, Stiftelsen Skånska Landskap, Länsstyrelsen Skåne, Stenshuvud Nationalpark och Kiviks Musteri.