Merry Christmas med Viktoria Tocca och Laila Adèle

Laila och Viktoria
event kalender ikon
14 Dec, 19:00
Pris
Ordinarie: 350 kr. Ungdom upp till 20 år 175 kr. (+ 25 kr serviceavgift)
Ort
Kristianstad
Plats
Kulturkvarteret, Stora salen
Arr.
Stjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid i samarbete med Kristianstads Teaterförening

Laila Adèle och Viktoria Tocca, de två kvinnliga originalsolisterna från succéföreställningen Från Broadway till Duvemåla kommer till Kristianstad med en fantastisk  julkonsert! De blandar traditionell svensk julmusik med amerikansk och bjuder på det unika sound som uppstår när två av Sveriges bästa röster strålar samman.  Kombinationen av Lailas brännande soulröst och Viktorias kristallklara sopran har hyllats i press och media när de redan förra året släppte julduetten Do You Hear What I Hear? Annan vacker julmusik ni kommer att bjudas på är Koppången, Vinterhamn, Jul jul strålande jul, Halleluja, Carol of the Bells och mycket mer.

Laila Adèle sägs ha en av Sveriges mäktigaste soulröster. Hon upptäcktes av Peter Swartling som själv gav henne epitetet ”Sveriges souldrottning”. 2001 släppte hon sitt debutalbum, Laila Adèle. 2006 deltog hon i Melodifestivalen med låten Don’t Try To Stop Me, och släppte därefter sitt andra album Gratitude.

Laila gjorde sin debut på musikalscenen 2007 när hon spelade i Little Shop of Horrors i Malmö och Göteborg, som följdes av fler musikaler de kommande åren. 2015 gick hon till riksfinalen av Svensktoppen nästa med låten Blame it All on You och medverkade även i musikalen Rock of Ages på Kristianstad Teater. Laila har varit en av de kvinnliga solisterna i succéföreställningen Från Broadway till Duvemåla sedan starten 2016 har senaste tiden även medverkat i Tomas Ledins show Skarpt läge.

Viktoria Tocca har av amerikansk press sagts ha en av vår generations vackraste röster. Hon har bland mycket annat spelat Christine i The Phantom of the Opera, Sissi i världspremiären av den tyska stormusikalen Ludwig II samt titelrollen i Evita. 2011 vann Viktoria pris på Hollywood Music in Media Awards för sången Dark Waltz, vilket öppnade för en karriär i USA. Hon följde upp framgången med att vinna makalösa nio (!) priser på Indie Music Channel Awards 2012, vilket åtföljdes av ännu fler priser.

I Sverige har vi bland annat sett henne som en av finalisterna TV3:s West End Star, som Cecilia i Musikäventyret Arn de Gothia på Dalhalla och som Hanna i Åsa Jinders musikal Det hände i Hårga. Viktoria har uppträtt under flera stora internationella sportevenemang, släppt fyra fullängdsalbum och är idag en flitigt bokad sångerska över hela världen.

Hösten 2018 porträtterar hon Francesca Johnson när Broadwaymusikalen Broarna i Madison County får Sverigepremiär på Maximteatern i Stockholm och på Slagthuset i Malmö. Hon är även producent och en utav originalsolisterna i succéföreställningen Från Broadway till Duvemåla.

MAT & DRYCK

Sugen på något?  Café & Bistro öppnar 2 timmar innan konserten startar och erbjuder gott att äta och dricka. 

Till detta evenemang kan du förbeställa mat och dryck som serveras i pausen. Detta gör du via knappen nedan, fram till 3 dagar innan. Observera: Biljetter till själva evenemanget görs i ett separat köp.

Pausbeställning

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang. 

logga med stjärnor Stjärnserierabatt. Så här går det till.