En hyllning till filmens hits!

Från Fred Astaire & Casablanca till Dirty Dancing & Lady Gaga!

event kalender ikon
15 Feb 2020, 15:00
Pris
Ordinarie: 349 kr, Ungdom (upp till 20 år): 150 kr (exkl. serviceavgift)
Ort
Kristianstad
Plats
Kulturkvarteret, Stora salen
Arr.
Jonas de LaMotte, Stjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid
Gänget bakom succéerna En hyllning till Ted Gärdestad och En hyllning till svenska hits är nu tillbaka med En hyllning till filmens hits! 31 januari är det premiär och publiken får sjunka ner i en skön stol och drömma sig bort och njuta utav några av de största filmhitsen genom tiderna. En konsert med gamla klassiker som Cheek to cheek, As Time Goes By, som sedan övergår till The time of my life och Always remember us this way och många fler.
 
Det här kommer att bli en kväll för gammal som ung, och vi kan utlova nostalgi, minnen och en och annan gåshudsvarning.
 
Jonas de la Motte har som vanligt med sig Herman Saming och Rebecca de la Motte på sång. Bandet leds även denna gång av Anders Liljeqvist och tillsammans med sångarna smittar spelglädjen snabbt av sig på publiken.
 
Detta vill ni inte missa så boka redan idag!
 

MAT & DRYCK

Café & Bistro öppnar 2 timmar innan konserten startar och erbjuder gott att äta och dricka före, i paus och efter konserten! För mer detaljerad meny, mejla cafebistro@kulturkvarteret.com eller ring 044-20 58 88.  

PAUSBESTÄLLNING

Till detta evenemang kan du förbeställa mat och dryck som serveras i pausen. Detta gör du på samma ställe som du köper biljett. Antingen i samband med ditt biljettköp, eller i efterhand om du inte redan vet vad du är sugen på!

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, ring 0709-20 58 04, skicka ett mail till info@kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller i Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang. 

logga med stjärnor Stjärnserierabatt. Så här går det till.