Bro bro breja på Hålla låda

Lördagen den 14 oktober gjorde vi ett Bro bro breja-uppträdande på biblioteksfestivalen Hålla låda i Hässleholm, med bland annat vaggvisor från olika delar av världen, en trolsk musiksaga och en Trumattack! Våra två Bro bro breja-ambassadörer Åsa Håkansson och Allan Skrobe var på plats med deltagare från Trobäcks asylboende i Vittsjö, gitarristen Roberto Amerise och slagverkarna Malin Hilding och Omar Mofleh. Med musiken i fokus bjöds besökare in att delta i sång, sagogestaltning, trumspel och dans. 

Bro bro breja – musikaliska möten över gränser är en del av Musik i Syds integrationsprojekt Bro bro breja och drivs med stöd av Sparbanken 1826 och i samarbete med bland andra Mötesplats Ljungdala, Troebecks asylboende, Biblioteket i Vittsjö och huvudbiblioteket i Hässleholms kommun. Läs mer om Bro bro breja.

 

Ai??

MUSIKA

Ladda ner vA?r fAi??rskole-app MusikA - ett verktyg fAi??r dig som mer aktivt vill jobba med musik, rAi??relse och rytmik i fAi??rskolan.

Kompatibel med Android-plattor och telefoner, iPad, iPhone och iPod touch, version iOS 8.0 eller senare.

Ai??

FAi??LJ OSS

PA? Facebook och Instagram berAi??ttar vi om allt vi gAi??r.

SE OSS

Klipp frA?n utbudsdagar, konserter, seminarier, utvecklingsprojekt och mycket annat.

LYSSNA

HAi??r vAi??rldens mest avslappnande lA?t! SAi??k Solisten! - Klassisk musik till 2000-talets barn eller Hur lAi??nge ska hon vara dAi??d? som vi ocksA? varit med och tagit fram.

Mejla oss pA? lilla_a@musika.seAi??
HAi??R AV DIG

Vi kan bara bli bAi??ttre om vi fA?r veta vad du och dina barn tycker och tAi??nker om det vi gAi??r.