Imagine Skåne & Kronoberg - Delfinal

Lördag 13 april anordnar Imagine Skåne & Kronoberg sin första deltävling! 13 akter ska bli 5! 

Nu är dagen äntligen här – Deltävling! En jury kommer att avgör vilka musiker som går vidare till Regionfinalen 14 april! Så kom och upplev våra fantastiska akter på scenen i Stora Salen! Det är fri entré, så bjud in alla som vill uppleva unga “up and coming”–akter från Skåne & Kronoberg!

Det är offentligt fram till att alla bidrag har framförts  (ca 15.30) sen är det bara deltagarna som stannar och träffar juryn för att få feedback samt får veta om de gått vidare till final 14 april.

Dagens Line-up: 

Jack of Clubs // Bondesson Trio // Creeo Nite // ROSÈ // DaSuédois // Isabelle Johnfors // Rishita // Agnes Ewerman // Keyla // Maya Rey // Willtech & Love Berggren // Threesome // Pinya

Vi offentliggör kl. 18.00 på hemsida samt på sociala medier vilka som har gått vidare från delfinal till regionfinal! 

Konferencier för 2024 – Hugo Olsson!

Hugo Olsson är en artist/låtskrivare från Kattarp utanför Helsingborg. Sedan singeldebuten 2016 har han hunnit med mycket. Låtsläpp, en massa olika typer av spelningar och musikalroller för att bara nämna några saker. Just nu är han aktuell i den nyskrivna musikalen ”ReAct” som kommer sättas upp på Eslövs folkhögskola. Och inte nog med det är han även en gammal deltagare hos oss på Imagine Skåne & Kronoberg!

Jurry för 2024!

Hon besitter en av Sveriges mest unika röster som har bevisats gång på gång när hon har förtrollat svenska folket i tv-rutan under program som – Allsång På Skansen, Bingolotto, Musikhjälpen och när hon vann Idol 2011!

Eldsjälen, kompositören och textförfattaren bakom det progressiva pop/jazzbandet – We Float som turnerat så väl i Sveriges som Europa!
Gruppen har belönades med Sveriges Radios Jazzpris Jazzkatten 2018, i kategorin ”Årets grupp” och i november 2022 släpptes deras tredje album ”Let Go”.
När han inte är producent på UNGA Musik i Syd kan man hitta Patrik som basist i såväl rock/pop/soul- och dansband som i symfoniorkestrar! Och vet ni vad? Han har även varit musikchef för Lundakarnevalen!
Den här bilden är tydligen tagen från ett av hans bästa gig någonsin och vem vet det kanske ni får höra mer om under Delfinalen och Regionfinalen!

 

 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.