Hornfrossa 2024

Hornfrossa i Karlskrona 26-28 januari 2024

Välkommen att under en hel helg fokusera på ditt valthorn! Du får möta valthornister i världsklass, delta i workshops, seminarier, konserter och masterclasses.

Alla nivåer och åldrar är välkomna – från 7 år och uppåt. Under frossan kommer det att finnas tid för att träffa stora solister, lära dig nya saker, inspireras av likasinnade och spela med den professionella orkestern Marinens Musikkår!

Plats: Marinens musikkårs lokaler på Östra Prinsgatan 2, 371 11, Karlskrona

Målgrupp:  Alla som spelar valthorn från 8 år och uppåt. Barn, unga, studenter, fritidsmusiker, pedagoger och professionella.

Sista anmälningsdatum: 15 december 2023
Om du inte har hunnit anmäla dig men gärna vill vara med så går det bra att kontakta oss fram till 8 januari 2024.

Frågor:
Kontakta Max Låke, projektledare på
max.lake@musikisyd.se


Hornfrossan är en utökad version av den mycket populära Skånska Hornträffen och genomförs i samarbete med Svenska Hornsällskapet, SOF och RUM.

Under våren 2024 blir det även Klarinettfrossa med Blåsarsymfonikerna i Stockholm och Storbandsfrossa med Norrbotten Big Band i Luleå.

Frossorna genomförs inom ramen för pilotprojektet Swedish Wind Power som drivs av Norrbottensmusiken, Blåsarsymfonikerna samt Musik i Syd i samarbete med Musik i Blekinge. Projektet stöttas av Kulturrådet samt Svenska Postkodstiftelsen.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.