Anmälan till hornfrossa

Hornfrossa i Karlskrona 26-28 januari 2024

Ta chansen att under en hel helg fokusera på ditt blåsinstrument, möta valthornister i världsklass, delta i workshops, seminarier, konserter och masterclasses.

Alla nivåer och åldrar är välkomna – från 8 år och uppåt. Du får träffa stora solister, lära dig nya saker, inspireras av likasinnade och spela med den professionella orkestern Marinens Musikkår!

PROGRAM FÖR HORNFROSSAN
presenteras under hösten

Tid:  26-28 januari 2024

Plats: Marinens musikkårs lokaler på Östra Prinsgatan 2, 371 11, Karlskrona

Målgrupp:  Alla som spelar valthorn från 8 år och uppåt. Barn, unga, studenter, fritidsmusiker, pedagoger och professionella.

Kursavgift:
Vuxen 600 kronor/500 kronor*,
Ungdom (under 26 år) 450 kronor/350 kronor*
*SOF- och RUM-medlemmar

För de yngsta hornisterna finns en lite mindre specialfrossa:
Minihornfrossa: barn 8–11 år 300 kronor (medföljande förälder 200 kronor)

Betalning: Ca 2 veckor före frossan kommer en faktura att skickas från Musik i Syd till den mejladress du har angivit. Anmälan är bindande.

Sista anmälningsdatum: 15 december 2023

Frågor:
Kontakta Max Låke, projektledare på
max.lake@musikisyd.se


 

Under våren 2024 blir det även Klarinettfrossa med Blåsarsymfonikerna i Stockholm och Storbandsfrossa med Norrbotten Big Band i Luleå.

Frossorna genomförs inom ramen för pilotprojektet Swedish Wind Power som drivs av Norrbottensmusiken, Blåsarsymfonikerna samt Musik i Syd i samarbete med Musik i Blekinge. Projektet stöttas av Kulturrådet samt Svenska Postkodstiftelsen.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår personuppgiftshantering. Läs mer om hur vi hanterar Cookies och personuppgifter här .