Korröfestivalen 2020 ställer om

Det är med vemod som vi idag tillkännager att det inte blir någon Korröfestival 23–25 juli 2020. Istället arbetar vi med att försöka flytta hela det fina festivalprogrammet till nästa sommar, 22–24 juli 2021.

Den rådande situationen gör det omöjligt att planera och genomföra en festival. Av respekt för alla inblandade, allt från artister, publik, volontärer och medarbetare så kan vi inte göra annat än att ställa in årets Korröfestival.

Korröfestivalen har en obruten tradition sedan mer än 35 år tillbaka. Tusentals musiker har stått på våra scener, tiotusentals har genom åren dansat timtals på våra dansbanor och hur många miljoner toner som ljudit kan vi bara gissa oss till.

För att inte vakuumet ska bli för stort så planeras nu istället för olika digitala och interaktiva aktiviteter. Vi kommer efterhand att publicera på Korröfestivalens hemsida och sociala medier vad som är på gång. På festivalens huvuddag, lördagen den 25 juli, kommer man att kunna besöka logen – digitalt – och där ta del av nostalgi, musik, dans, nytt och gammalt. Hjärtligt välkomna då och hjärtligt välkomna 2021!

Korröfestivalens produktionsgrupp på Musik i Syd / Föreningen Korröfestivalen

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.