Channeln nominerad till Magasinet Skånes kulturpris

Magasinet Skåne utser årligen ett antal vinnare i sin tävling Årets Bästa där de uppmärksammar företag och människor som de anser gör regionen till en bättre plats. Musik i Syd Channel är, tillsammans med Norrvikens Trädgårdar 100 år och utställningen Hilma af Klint (Moderna Museet), nominerade i kategorin Årets bästa kultur. Det är tidningens läsare som avgör vem som bör nomineras i de olika kategorierna, vilket vi såklart tycker är extra roligt.

”Vi är stolta över att i en svår tid kunna presentera ett så starkt startfält av människor och företag som verkligen gör Skåne till en bättre plats!” kommenterar magasinet de nominerade.

Nu ser vi spänt fram emot att se vem magasinets egen jury utser som vinnare i tävlingen, vilket sker den 2 december kl 12.00 på Magasin Skånes Facebooksida. Men vinnare eller ej, så är vi fortfarande mäkta stolta och glada över nomineringen som vi ser som ett bevis på att det vi gör är viktigt. Nu mer än någonsin, när tillgången till kulturevenemang är mycket begränsad och vi avråds från att ta oss ut bland folk, finns det ett behov av att kunna titta på konster och föreställningar digitalt.

 

 

Om man vill läsa mer om tävlingen och samtliga nominerade i tävlingen kan man gå in på Magasinet Skånes hemsida och ta reda på var man kan köpa tidningen.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.