Sånger från gamla Svedala

60-talet var en storhetstid för både Siw Malmquist och Sven Ingvars. Och det är där, på 60-talet, som Pontus Stenkvist börjar sin svenska musikaliska resa. Sedan letar han sig bakåt i tiden till storheter som Edvard Persson, via Snoddas och Thory Bernards.

Programmet innehåller också barndomsminnen och Pontus kåserar om sin uppväxt: ”Jag klär en svunnen tid jag mötte i början på 70-talet till en värld som alla kan minnas. Det blir historier om Sten och Stanleys Juldans och om byns två alkisar: Öland och Gotland. Jag berättar också om min mammas besatthet av Björn Afzelius och min farmors uppväxt på Lugnet i Malmö. Till det har jag fyra vitsar.”

Och ja – det är allsångsgaranti!

Pris: 4 500 kronor exklusive moms

Kontaktpersoner

Anna Karlsson

Produktionskoordinator

Kontaktpersoner

Ulrika Gudmundsson Schönberger

Projektledare utvecklingscentrum för Musik i vård • omsorg • hälsa

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.