Ludde B med Ayla

Tillsammans med handdockan Ludde B och två musiker presenterar Ayla Kabaca kompositören Ludwig van Beethoven och hans musik.

Men hur är det med Ludde B? Han verkar mer eller mindre säker på att det i själva verket är han som är – eller åtminstone borde vara – Ludwig van Beethoven och att det är han som skrivit all den fantastiska musiken.

Under konserten framförs några av Beethovens största och mest kända verk. Dockan Ludde B, som just till denna föreställning har kommit på att han absolut borde tilldelas världsmästartiteln i kammarmusik, tycker det rimligen ska delas ut åtminstone en pokal samt ett par medaljer av högsta valör. Det återstå att se om de övriga ensemblemedlemmarna är tillräckligt beredda att göra honom till viljes…

Ayla är för många känd som programledare på SVT:s Bolibompa och i ungdomsprogrammet Ramp på UR. Hon arbetar ofta med symfoniorkestrarna i Sverige som presentatör eller sångerska och de senaste åren har hon varit fast allsångsledare för föreställningen ”Barnens allsång på Skansen”.

Medverkande

Klas Backman, Ludde B
Ayla Kabaca, presentatör
Markus Kvint, piano
Isabell Bania, violin

Konserten är den del av Växjö Kulturnatt.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.