Svenska jazz- och vispärlor samt en och annan vals

Anna Persson och Maciej Szymczynski spelar låtarna ni minns och älskat. Allt från Dan Anderson och Snoddas till Monica Zetterlund och Alice Babs. Med sättningen piano/sång och kontrabas tar sig denna duo an låtarna på ett väldigt unikt vis. Igenkänningsfaktorn på låtarna är stor men arrangemangen och soundet är nytt och eget.

Anna och Maciej har spelat med många av vår tids mest uppskattade artister på varsitt håll genom åren och mötts i dörren på diverse spelplatser.
Först 2016 bestämde de sig för att spela tillsammans och sedan dess har många olika stilar och genrer testats tillsammans. Här får ni tillfälle att höra dem avskalat, akustiskt samt på svenska.

Anna har även skrivit egen musik till konserten med inspiration av hur det kunde låta förr i tiden när man gick ut och dansade i folkparkerna. Texterna har sitt fokus i bland annat kärlek, smärta, gamla minnen, eller varför inte något så enkelt som en hatt. Textförfattare är en dam som debuterade som låt och textförfattare vid 83 års ålder.

Konserten varvas friskt mellan era favorit låtar och de nya låtarna.
Bli inte förvånad om det rycker i benen och ni bara inte kan låta bli att ta en sväng om!

MiV_logo

 

KONTAKT

För bokning:
Ulrika Gudmundsson
Schönberger
0708-20 58 40
Ulrika.Gudmundsson
@musikisyd.se