Lediga tjänster

Inspicient 100 % till Palladium Malmö

Vi söker en kreativ och erfaren inspicient till en av våra scener – Palladium Malmö. Musik i Syds uppdrag är att bidra till livskvalitet genom att ge tillgång till professionella musikupplevelser. Vår övertygelse är att musikens kraft bidrar till att förändra världen till det bättre.

Palladium Malmö är ett hus för musik och dans, en uppskattad scen av både artister och publik i hjärtat av Malmö. Huset invigdes 1920 som biograf och konserthus, och har till stor del kvar sin ursprungliga interiör. Sedan 2004 drivs Palladium Malmö av Musik i Syd, i ett nära samarbete med Dansstationen, och är en mötesplats för dans- och musiklivet i södra Sverige och i Öresundsregionen. På Palladium erbjuder vi ett varierat utbud – konserter inom många olika genrer, familjeföreställningar och samtida dans, liksom goda möjligheter för konferenser och andra typer av evenemang.

Som inspicient har du praktiskt ansvar för det som händer på scenen. Du är arbetsledare vid evenemang, då du även har säkerhetsansvar för lokalerna. Inför en konsert eller ett evenemang har du kontakt med kunden eller artisten och stämmer av önskemål, krav och behov. Även schemaläggning av biljett- och foajépersonal är ett ansvarsområde som ingår i arbetsuppgifterna.

I det relativt lilla team som arbetar på Palladium är alla beredda att rycka in och göra det som behövs, och i inspicienttjänsten ingår också vissa vaktmästarsysslor.

Du som söker

  • har relevant utbildning samt flera års erfarenhet av att arbeta som inspicient inom konstnärlig verksamhet.
  • har viss teknisk erfarenhet.
  • behärskar engelska i tal och skrift.
  • har B-körkort.

Som person är du kommunikativ, social och tycker om att samarbeta. Du är flexibel och initiativrik och kan bejaka behovet av oregelbunden arbetstid med kvällar och helger. Du har god administrativ förmåga. En bakgrund som musiker, eller ett stort musikintresse, ses som meriterande.

Musik i Syd erbjuder en inkluderande och kreativ arbetsplats, där förmågan till samarbete värderas högt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som inleds med sex månaders provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Skriftlig ansökan med personligt brev och meritförteckning ska vara oss tillhanda snarast, men senast den 30 januari 2023, per mejl till: rekrytering@musikisyd.se
Märk mejlet ”Inspicient”. Vi tillämpar löpande urval för denna tjänst, och kan komma att kontakta lämpliga kandidater för en intervju innan ansökningstiden har löpt ut.

Kontaktpersoner

Ann-Marie Ekman

Verksamhetschef Palladium Malmö

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår personuppgiftshantering. Läs mer om hur vi hanterar Cookies och personuppgifter här.