Vägskäl

Choices. Les choix. Izbori. Opciónes.

Är vi våra val? Är valen ens våra egna?
VÄGSKÄL är en reflekterande och lätt filosofisk musikresa genom tid och rum om livets alla val, medvetna och slumpmässiga, som gjort oss till dem vi är. Streuli (sång) och P-O Nilsson (piano) skapar tillsammans konserter som spänner över olika tidsepoker, över många musikgenrer och på olika språk. Deras samspel i såväl toner som ord smittar av sig på publiken och skapar en varm och trivsam atmosfär. 

Sanja Streuli har på meritlistan bl a musikal, cabaret och fyra teateruppsättningar påDunkers kulturhus. Sången är dock det som ligger henne allra varmast om hjärtat och hennes förmåga att beröra har rönt stor uppskattning. Sanja arbetar idag som frilansande sångerska och rör sig obehindrat mellan en rad olika genrer och tidsepoker.

P-O Nilsson är musiker, låtskrivare och musikproducent. Han har bl a komponerat de uppskattade musikalerna Nils Holgerssons underbara resa, Pelle Erövraren och En alldeles särskild dag. Våren 2020 sätts Hasse och Tages Äppelkriget upp som klimatmusikal på Helsingborgs stadsteater till vilken P-O skrivit såväl musik som sångtexter.

KONTAKT

För bokning:
Ulrika Gudmundsson 
Schönberger
0708-20 58 40
Ulrika.Gudmundsson
@musikisyd.se