FRAMFLYTTAD | Smith & Thell

event kalender ikon
26 Mar 2020, 19:00
Pris
Early bird (till och med 31 december): 275 kr, Ordinarie (Fr.o.m 1 januari): 350 kr (exkl. serviceavgift)
Ort
Kristianstad
Plats
Kulturkvarteret, Stora salen
Arr.
Stjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid, United Stage

KONSERTEN ÄR FRAMFLYTTAD TILL DEN 24/9 2020! Köpt biljett gäller till det nya datumet. 

Smith & Thell har erövrat svenskarnas hjärtan och nått toppen av listorna med ”Forgive me Friend” och ”Hotel Walls”. Succétåget rullar vidare och våren 2020 släpper de ny musik och åker tillsammans med sitt band ut på konserthusturné i mars.
2019 var duon en av de mest spelade artisterna på svensk radio och turnerade i både Sverige och USA. I november 2019 sålde Smith&Thell ut sina spelningar i New York, Tampa och Fort Lauderdale. Den svenska publiken känner nog mest till bandet för #1-låtarna ”Forgive me Friend” och ”Hotel Walls” eller som låtskrivare åt flertalet av de senaste årens största svenska låtar. I mars 2020 rullar duon tillsammans med sitt band ut på de svenska vägarna. I väskan har de packat ett gäng nya låtar.

Mary Jane Smith och Victor Thell träffades på ett musikevenemang i sin hemstad Helsingborg och föll pladask för varandras musikaliska lust, ambition, vision och passion för konsten. Därefter tog det några år, ett par singlar, och ett stort antal timmar i studion för Smith & Thell att hitta fram till sitt eget uttryck. Inspirerade av Björk, Alanis Morisette, Bon Iver och Mumford & Sons har gruppen hittat hem i sitt unika country-influerade popsound.

Early bird erbjudande!
Köp dina biljetter innan den 1 januari för endast 275 kr (exkl. serviceavgift)!

MAT & DRYCK

Café & Bistro öppnar 2 timmar innan konserten startar och erbjuder gott att äta och dricka både före och efter konserten! För mer detaljerad meny, mejla cafebistro@kulturkvarteret.com eller ring 044-20 58 88.  

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, ring 0709-20 58 04, skicka ett mail till info@kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller i Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang. 

logga med stjärnor Stjärnserierabatt. Så här går det till.