Evergreen – En hyllning till Barbra Streisand

event kalender ikon
9 Nov 2019, 19:00
Pris
295 kr (exkl. serviceavgift)
Ort
Kristianstad
Plats
Kulturkvarteret, Stora salen
Arr.
Stjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid

Hon är inte bara lik Barbra Streisand till utseendet–Malena Tuvung har även en klang och nerv i sitt artistiska uttryck som gör att man transporteras in i den ikoniska världsstjärnans låtskatt på ett sätt som ingen annan svensk artist har lyckats med.

Evergreen–en hyllning till Barbra Streisand är en intim och innerlig föreställning där Malena tolkar en av vår tids största artister. Vi får lära känna Barbra genom Malenas egna minnen och upplevelser som knyter samman de två artisterna med både svärta, kärlek och humor. Låt dig förföras av sånger som Don’t Rain on My Parade, People, Papa CanYou Hear Me, Memory, Somewhere, The Way We Were och naturligtvis Oscarsbelönade Evergreen ur 1976 års version av storfilmen A Star is Born, där just Barbra Streisand spelade huvudrollen.

MAT & DRYCK

Sugen på något?  Café & Bistro erbjuder gott att äta och dricka och öppnar två timmar före konsertstart och håller öppen till kl. 22.o0!

PAUSBESTÄLLNING

Till detta evenemang kan du förbeställa mat och dryck som serveras i pausen. Detta gör du via knappen nedan, fram till 1 dag innan. Observera: Biljetter till själva evenemanget görs i ett separat köp.

Pausbeställning

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang.

logga med stjärnor Stjärnserierabatt. Så här går det till.