Diplom Musikhögskolan i Malmö: Chloë Vincent & Hanna Lizinkiewicz

Från Bach till Boulez 

Diplomstudenten och flöjtisten Chloë Vincent har redan en aktiv musikerkarriär – hon har framträtt med flertalet av de brittiska orkestrarna, bland annat Royal Northern Sinfonia, BBC Symphony Orchestra och Welsh National Opera, och har turnerat i Kina och Japan med Royal Liverpool Philharmonic och i Europa med Scottish Chamber Orchestra.

Chloë är utexaminerad från Guildhall School of Music and Drama i London, där hon belönades med “first class honours degree”. Under 2017 flyttade Chloë till Sverige och Malmö för att fortsätta sina studier för professor Anders Ljungar-Chapelon på diplomutbildningen vid Musikhögskolan i Malmö. Chloë har deltagit i mästarklasser för Sir James Galway, Michael Cox, Emily Beynon, William Bennett och Linda Chesis och inbjudits till ansedda Banff Centre i Kanada som Artist in Residence.

Pianisten Hanna Lizinkiewicz undervisar i instudering vid Musikhögskolorna i Malmö och Poznan. Hon har tidigare studerat vid både dessa skolor samt vid Universität für Musik und darstellende Kunst Wien. Hanna har utmärkt sig i såväl polska som internationella piano- och kammarmusiktävlingar och tilldelats flertalet stipendier.

2017 erhöll Hanna Lizinkiewicz doktorsexamen vid Musikhögskolan i Poznan.

 

MEDVERKANDE
Chloë Vincent, flöjt
Hanna Lizinkiewicz, piano

PERIOD
enl. ök

PROGRAM
Richard Rodney
Bennett Summer Music
Carl Philipp Emanuel Bach
Sonat för soloflöjt a-moll Wq. 132, H. 562
Pierre Boulez
Sonatine
Béla Bartók
Ungersk bondsvit, Chants populaires tristes och Vieilles Danses
-paus-
Claude Debussy
Prelude a l'apres-midi d'un faune
Brian Ferneyhough
Cassandra's Dream Song
César Franck
Sonat A-dur

KONSERTLÄNGD
2 x 45 min

PRIS
9.000 kr exkl. moms

PRESSBILD
Chloë Vincent
För tryck
För webb
Hanna Lizinkiewicz
För tryck
För webb