Corona-information

Kära publik!

Med Region Skåne och Region Kronoberg som huvudmän följer Musik i Syd såväl Folkhälsomyndighetens riktlinjer som de lokala allmänna råd som nu finns för våra regioner. I Skåne genomför vi arrangemang på våra scener och i samråd med lokala arrangörer, för en begränsad publik på max 50 personer och enligt de rutiner som vi sedan en tid etablerat kring hygien, publikflöden, avstånd m.m. för ett tryggt scenkonstbesök. I Kronoberg avvaktar vi, enligt instruktion från regionen, med publik och pedagogisk verksamhet för vuxna, så länge de allmänna råden gäller, fram till den 26 november.

För information om t.ex. återköp av biljetter, se respektive arrangemang i konsertkalendern.

Vi följer händelseutvecklingen noga och arbetar för att alla som vistas i våra lokaler ska känna trygghet och säkerhet. Vi uppmanar alla som besöker oss att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning.

På vår webbkanal Musik i Syd Channel hittar du konsertupplevelser, reportage, intervjuer, festivalnedslag och annat material från många av de miljöer som Musik i Syd är engagerade i. Vi direktsänder några av våra inplanerade konserter och producerar fortlöpande nytt material. Kanalen är tillgänglig för alla dygnet runt utan kostnad.

 

 

Länkar för mer information:

Folkhälsomyndigheten:
Covid 19

Region Skåne:
Beredskap i Region Skåne om coronaviruset sprids

Region Kronoberg:
http://www.regionkronoberg.se/halsa-vard-tandvard/coronavirus/

 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.